EKONOMISK LURENDREJERI

otrohet

Politiker och olika Politiska Partier, gör sig skyldiga till att i Sverige utförs olika ekonomiska lurendrejerier gentemot landets medborgare och företag. Svenska  Politiker sover och saknar intresse att männsikor inte skall utnyttja de 2-största företag i Sverige,  kända över hela Världen som heter: Socialen och Försäkringskassan.

Mer och mer människor vid makten, är okunniga och oärliga samt inblandade i olika insiders affärer, för att skaffa egna skattefria  inkomster.

Frågan är - Vad är ärligheten? Ärligheten är människans vilja att öppet tala sanningen. Sanningen gör ont och  ärligheten sårar. Svensk samhället under lång tid utvecklades på Hyckleri,  därför vi på DLS vill att hyckleri tider skall avslutas. Arbetande människor används som arbetsslavar och de hela tiden tvingas för att öka arbetsprestation och betala mera skatt. Parkeringsavgifter är dold beskattning. Svenska företag saknar inkomster för att betala bra lön, eftersom alla företag betalar socialaavgifter dvs. extra skattning för att de har anställda som är 32.41 % från bruttolön. Många vid makten bortmyglar  skattepengar och går fria från ansvaret.

Redan våra förfäder visste om att ekonomi i varje familj, företag, land, kan bara bära begränsade utgifter, som är anpasade till inkomster från arbetande människor. Vi lever i tider där Sverige  inte kan låna pengar, för att de moderna kapitaliserna skall leva gott på andras bekostnad, genom tillgång till socialen och Försäkringskassan. Vi lever i tider där den enskilde här svårt att få lån på banken samt vi lever i tider där den esnkilde skall i banker "bikta sig"  varifrån de fick pengar. Problem i Svensk samhället ar att många människor vill ha en anställning men de inte vill arbeta. Alla företag efterlyser människor som vill arbeta. Det finns bara ett utväg.

Regeringen måste minska utgifter och  tvinga människor till ärligt arbetet och sparande samt tidsbegränsa utnyttjande av Socialen och Försäkringskassan. Dem  åtgärder skall inte får blandas med politisk spel och hyckleri eftersom alla vill ha men ingen vill ge.. Människor luras av politiska hycklare och fackföreningar, där de kräver att människor skall få mera betald för samma arbetsuppgifter. Alla kan räkna själva och alla borde veta om att när löner höjs, så höjs det även vardagspriser på allt - från maten, hyran, livets omkostnader, etc.  Slutsatsen, den anställde får får 500 kr löneökning i månaden och i slutända får man 1.000,- kr ökning av vardagsutgifter. 

Förslag till Sveriges utgiftsminskning  

-    1-Halvera månadslöner för Politiker . 2-Minska antalet deltagande i Riksdagen och Regeringen med 70%. 3-Stoppa ersättningen från Riksdagen för alla de som inte arbetar Alla Socialbidragstagare skall arbeta ideell tills de  skaffar arbetet själva via Arbetsförmedlingen. 4-Minska Regeringens tjänsteresor till utlandet med 80%. Alla Beslut skall fattas i landet och inte utomlands. 5-Omgående stoppa alla feta bonusar och avgångsväderlag. 6-Den som slutar arbeta för Regeringen inte skall erhålla betalningen. 7-Stoppa alla bidrag och utlandshjälp, eftersom de pengar går till olika religion, terorister och andra fifflare. Alla Religion deformerar människor och gör människor odugliga till arbete. Människor skall läras arbeta. 8-Stoppa mutor och korruption i samband med Politiska åtagande eller försäljningen av varor..9-Alla Länsstyrelsen och Kommuner skall halveras.10-Stoppa felaktiga utbetalningar på Försäkringskassan och Socialen.11.Till anställningar på Regeringen, kommuner, Länsstyrlesen skall halveras och anställas  människor över 50-år som har kunskap och arbetslivserfarenhet och inte har sjufdomen "Lathet". 12-Ombilda alla partier till endast 2-partier, dvs vänster och höger. 13-Avskeda alla hycklare och frånskilda från makten för rättvisans och opartiska beslut skall styra samhällets funktion. 14-De som sitter vid makten, inte skall ingå i olika Styrelseuppdrag eftersom de begår olika ekonomiska brott och de skall  omgående avskedas  och inte flytta de på annan befattning. 15-Alla kan bo i Sverige men var och en måste försörja sig själv och familjen och inte leva på andras bekostnad. 16-Socialbidraget skall endas utges max under 2-månaders period. 17-Fackföreningar inte skall bestämma över företagare. Stoppa företagskonkurser, då  alla blir friska och alla skall anvara för företags skulder. Företagare inte  avskedar bra anställda.18-Alla skall förpliktas, att utöva sin religion i det tysta utan att överföra sin tro på arbetsplatser, skolor, allmänna platser, etc. 19-Anställningsavtal mellan företagare och den anställde skall vara juridisk bindande avtal på lika villkor och enligt specificerad överenskommelse.

SvSverige betalar 33.5 miljarder kronor EU-avgiften. De pengarna skulle varje år ge arbete till c:a 1-miljon människor i Sverige vid 20.000,- kr i månaden . De arbetande människor skulle generera till landet en inkomst på c:a 90 miljarder kronor. DLS skall inom kort bedriva seminarier om detta för att lära människor sanningen. Vakna  och börja tänka själv "Svene". Vi på DLS genom ärlighet sårar många men sanningen gör människor friska i längden.

O  OTROHET ÄR  SAMMA SOM EN BILOLYCKA.

Människors genom otrohets problem orsakar förändringar i kroppen som minskar individens effektivitet och prestanda på alla arbetsplatser, både inom den privata och statliga sektorn samt ökar sjukskrivningar och bidragsberoende.

AVSLÖJAR DU DIN PARTNERS OTROHET....

När Du upptäcker att Din PARTNER

1. Är ständigt trött och missbelåten.

2. Slutat åtra Dig.

3. Klagar på hälsan och alla andra i omgivningen.

4r självupptagen och borta med tankarna.

5.Lägger sig tidigt för att sova med mobilen under kudde.

6.Börjat fixera på kroppen, dofter, klädsel och eget utseende 

7.Sällan vistas hemma med Dig och familjen .

8.Saknar tid för Dig och familjen samt undviker sexsamlevnad.

9ndrar stilen att prata med Dig och bry sig om hemmet..

10.Ofta kollar SMS, mail, inkommande samtal 

11.Tar mobilen med även under toalett eller badrumsbesök

12.Börjar klaga på stora utgifter och dåliga inkomster.

13.Ofta är irriterad på Dig för ingenting.

14.Sällan äter hemma och är missbelåten av maten.

15.Slutat ge Dig komplimanger och presenter.

16.Kommer senare från arbete och hittar på olika ursäkter.

17.Söker andra sysslor, möte, sammanträde, övertid, för att ha tid för annat, med mera. Har du misstankar mot din samlevnadspartner att det förekommer lösa förbindelser ? Omgående anlita DLS-detektiver Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. att veta sanningen. 

Kom ihåg! DÄR VAR FINNS STORA PENGAR, så FINNS det OTROHET och BROTT.

Många människor är rädda för att säga, lysna och erkänna, sanningen.

Har du frågor ring till DLS.

 

 

 

vanliga-fragorDLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, arbetar inte bara i Sverige. Vi arbetar inom hela EU och övriga Världen. DLS vill ge till alla människor svar på en del nedan frågor som fel tolkas i samhället. VAD BETYDER ORDET  SJÄLVLÄRDA? Det betyder att ALLA  människor SKALL LÄRA SIG SJÄLVA. Ingen annan kan lära en människa kunmskap. Ofta ordet självlärda...Läs Mer
ekonomisk-lurendrejeri Politiker och olika Politiska Partier, gör sig skyldiga till att i Sverige utförs olika ekonomiska lurendrejerier gentemot landets medborgare och företag. Svenska  Politiker sover och saknar intresse att männsikor inte skall utnyttja de 2-största företag i Sverige,  kända över hela Världen som heter: Socialen och...Läs Mer
till-justitiedepartementet DLS -detektiver, livvakter, juridik i Malmö, skickade till regeringen begäran om att snarast möjligt och snabb avveckla Sveriges Advokatsamfund. Justitiedepartementet vet att Sveriges Advokatsamfund, är en kartel som inte uppfyller någon funktion i samhället och att bakom den organisation ligger olika brott. Sveriges  Advokatsamfundets döljer Advokaternas grova...Läs Mer