Självmordstankar och missbruk

DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, bedriver verksamheter inom Detektiv – Livvakt – Juridik områden, både för privata och företagare över hela Sverige. Till DLS skall du vända sig NÄR du har drabbats av: olika problem, konflikter, osämja, otrohet, svek eller barn utnyttjas av manliga eller kvinnliga pedofiler, eller när du vill kräva skadestånd från motpart på grund av förluster orsakade av - skilsmässa, separation, könssjukdomssmitta, avtalsbrotts, skadegörelse, lurendrejeri eller bedrägeri, uteblivna leveranser av beställda varor, undanhållande av ärftliga sjukdomar, felaktig behandling hos läkare, tandläkare, felaktiga skönhets behandlingar, osv. Du kanske vill förbättra din kunskap för att klara den moderna utvecklingen i samhället? DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö erbjuder som ensamma i Sverige unika speciella nedan utbildningar:

1–Kvinnornas ansvar för kommande Generation. 

2–Hur skall jag: Tala - Lyssna – Erkänna sanningen.

3-Hur kontroller på den utvalde partners förflutna skall utföras.

4-Kärlek (kär och lek) eller Hormon Rubbningar.

5-Familjenskonflikter och Otrohets misstankar samt svek.

6-Företags konflikter och anställdas bristande ansvar för företaget.

suicidal1De snabba människors utveckling, gör att många människor inte kan klara livets negativa motgångar och överraskningar, som framkallar depression och självmordstankar eller uppgivenhet som styr människor till alla former av missbruk, hämnd, övriga dumheter, osv. I de flesta fall orsaken till detta är missbruk av ordet ”kärlek”. Ordet ”Kärlek (Kär + Lek) är den största självlurendrejerier som människor har uppfunnit, för att kunna lura varandra på pengar och för att underlätta sexäventyr. Det falska ordet ”kärlek” borde förbjudas eller kriminaliseras, då många brott ligger bakom detta ord. Alla de människor som tror på ordet ”kärlek” har gemensamma egenskaper: DE människorna tänker med ÖGON och inte med HJÄRNA.Ögontänkande förekommer hos de flesta barn och den tänkande försvinner med tiden men den tänkande återkommer när människan är drabbat av Hormon rubbningar. Hormon rubbningar vilseleder samt lurar människor på pengar, förmögenheter, splitring av familjer samt den ge till människor negativ energi som resulterar till depression och självmord tankar, uppgivenhet, osv.. Tänk logisk: ordet ”kärlek” är sammanslaget av 2-ord ”Kär” och” lek ”. Detta innebär att för att bli ”Kär” måste människor ”leka”, Varje lek är oseriös och den skapar i kroppen hormon rubbningar. Människor har stora kunskapsbrister, de inte känner egen kropps funktion och får hormon rubbningar dvs. kroppsförändringar, som feltolkas och allt relateras till orden ”Kär + lek ” eller ”Kärlek”.

Hur uppstår hormon rubbningar i människors hjärna?Uppståndelse av Hormon rubbningar i människans hjärna orsakas av ögontänkande som påverkar sexuella attraktioner och skapar lustar till sexuella nyupplevelser. Vissa människor genom Hormon rubbningar kan uppleva falska känslor till 3-4 människor samtidig.     I människans hjärna uppkommer små vätskefyllda blåsor som försvinner efter 6-månader upp till 5-år. Detta är olika hos varje individ som automatisk omstrukturerar hjärnas tänkande. Hormon rubbningar förändrar människor ”Jagfunktioner” och omvandlar hjärnas tänkande till ögontänkande. De flesta barn börjar först med ögontänkande, därför de vill ha allt som de ser och inom kort är de trötta på utvald leksak eller annan föremål. Hormon rubbningar uppstår när både kvinnor och män tillåter ögontänkande och får olika sexluster med olika sjukliga fantasibilder och sexdrömmar som ligger i det undermedvetna. Ögontänkande kan även framkallas av sexfilmer, porrfoto, människans nakenhet, osv. Det är allmänt känd att människor kan självintala sig till allt från falsk ordet ”kärlek” och sexuella fantasibilder till olika ”sjukdomar” och utseende felaktigheter. Fantasibilder kan erhållas av rök narkotika och missbruk i övrigt.

DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, erbjuder ALLA DE människor som planerar självmord eller som vill begå självmord, att innan beslut verkställs, sälja sin kropp till DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö. Du blir åtgärdad: från motgångar till framgångar, från psykisk depression till livets glädje, från maktlöshet till självförtroende, från nedgång till uppgång, från bekymmer till strukturerat liv, från missnöje till belåtenhet, från osämja till vänskap, från ensamhet till tryggheten, från falska kärleken till verkligheten, osv. I det Svenska samhället finns alldeles för många mäniskor som har skadat personligt genetik, därför människors ”Jagfunktioner” inte fungerar i vardagslivet. De människorna ofta är i obalanserat psykisk tillstånd och uppträder olika från regression till våldsamheter. Skadat genetik människor kan ärva efter sina föräldrar eller de själva skadar under livets gång med: narkotoka, alkohol, medicin cigaretter, kemikalier, skönhetsprodukter, dålig mat, brist på sömn, osv. Vuxna människor inte heller kan förbereda egna barn till vuxenliv. I år fram till den 1 juli 2014, i Sverige har 1,600 människor begåtts självmord. Bidragande faktorer till detta är att människor är uppväxta och upplärda på Politisk och Religiös HYCKLERI och OÄRLIGHETEN samt FALSKA LÖFTE, därför människor inte fungerar i samhället.                                                            

Brister i grundläggande människors kunskap gör att VARJE - vänskap, samlevnad, samarbete osv. inte är byggd på ARTIGHETEN, ÄRLIGHETEN och SANNINGEN bara på lögner, falskhet, otrohet, löftesvek, besserwissers fasoner, lurendrejeri, maktmissbruk, ögon tänkande, osv. Allt detta orsakar att ingen som bryr sig om medmänniskor och samhällets funktion urholkas. Resultatet av människors skadade genetik är att mera och mera människor i samhället är LATA, de saknar ORK och TÅLAMOD.

Drabbas du av ovan? KONTAKTA omgående DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö för åtgärder, dvs. personlighets strukturering. Samtala med Henryk Sanda, som vill informera ALLA att de verksamheter som DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö bedriver, skapar inom alla samhällsklasser både VÄNNER och OVÄNNER.            

Läs MERA på www.dls-detektiver.com

DEN ovan omskrivna lära är gammal. Den undanhålls för att dölja och undanhålla hos människor alla gendefekter. Det inte längre sen som i Sveriges gjordes Sterilisering av kvinnor på grund av samhällets strävan att få en ny generation utan gendefekter. Sanningen gör ont och ärligheten sårar, men Hyckleri skall bekämpas.

Välkommen till DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö.

OM du anser att vi inte har rätt, skriv till oss, då får du mera bevis.

sjalvmordstankar-och-missbrukDLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, bedriver verksamheter inom Detektiv – Livvakt – Juridik områden, både för privata och företagare över hela Sverige. Till DLS skall du vända sig NÄR du har drabbats av: olika problem, konflikter, osämja, otrohet, svek eller barn utnyttjas av manliga eller kvinnliga pedofiler, eller när du vill kräva skadestånd från motpart på grund av förluster orsakade av -...Läs Mer
brott-03Många kvinnor orsakar själva för att de blir misshandlade, våldtagna, dödade, förnedrade, tvingade till prostitution, porrfilmer, missbruk eller utsatta för olika våldshandlingar, etc. Allt detta orsakas av kvinnornas brist på kunskapen och utbildningen. De flesta kvinnor ofta väljer män som imponerar på dem men i de flesta fall kvinnor  väljer män som  har Bipolär...Läs Mer
brott-02Många kvinnor och män som besiter makten vid olika Statliga eller Kommunala Förvaltningar inklusive Rättsväsendet, tillhör de Brottsyndikat i samband med skilsmässor. Slutsattsen: Brottslingar sitter vid Makten och brottslingar dömer brottslingar. De människor kallar andra för brottslingar medan själva, inte vill bli granskade eller avslöjade. Skilsmässobrott skall räknas som en organiserad...Läs Mer
brott-01 De flesta människor i samhället som arbetar på olika: Förvaltningar, statliga eller privata företag och övriga Arbetsplatser indirekt via skatten betalar stora belopp för alla dolda skilsmässobrott och separationbrott. Vad är detta för brott?  Brott i juridisk mening är en gärning som har begåtts i strid mot Lagen och Bestämmelserna, för vilken det är föreskrivet straff, där...Läs Mer