Kvinnor och våld

3Många kvinnor orsakar själva för att de blir misshandlade, våldtagna, dödade, förnedrade, tvingade till prostitution, porrfilmer, missbruk eller utsatta för olika våldshandlingar, etc. Allt detta orsakas av kvinnornas brist på kunskapen och utbildningen. De flesta kvinnor ofta väljer män som imponerar på dem men i de flesta fall kvinnor  väljer män som  har Bipolär sjukdom eller Dissociativ identitesstörning eller Narcissistisk peronlighetsstörning. Samhället undviker samtal om de sjukdomar, eftersom  de sjukdomar har genetisk ursprung och det saknas medicin för att göra människor friska från de sjukdomar.  C:a 95 % av kvinnor hycklar och spelar besserwisser. Kvinnor skryter om sian respektive bara för att imponera på andra kvinnor och göra de avudsjuka. I verkligheten många kvinnor inte orkar och vågar se sanningen i ögonen. De saknar dem moderna kunskaperna som krävs för att kunna: samleva, samarbeta, hålla löfte, och vara ärliga och vän med sanningen, etc.

Brist på den moderna kunskapen orsakar att de flesta kvinnor, inte kan hantera livet och alla åttagande mot sina respektive partner. Deras föräldar har inte förberd de till vuxna livet.

Vetenskapsmän för länge sen har fastställt att kvinnor som har tatueringar ofta är harbrister i Jagfunktioner , ofta är otrogna och söker sig till män som är våldsamma, lata, har missbruks problem, saknar Jagfunktion, etc. Tatueringsfärg hos kvinnor strålar olika med olika biverkningar, som förgiftar kvinnors  kropp som kärnkraft.Kvinnor  med tatueringar lever genomsnitt 10-40 år kortare än de utan tatuering, samt för deformerade kroppar, etc..  

Vetenskapsmän har också fastställt att män som har tatueringar, är våldsamma och har stora brister i Jagfunktion ,som ex. kan endast hålla stånd till den första utlösningen, därefter behöver de konstgjord andning, etc.. Tatueringsfärg på män strålar olika och skapar olika biverkningar. Män med atueringar lever mellan 10 och 40 år kortare, än de män utan tatueringar..

Kvinnor har stora svårigheter att kunna välja en samlevnadspartner eller att välja rätt pappa till sina barn eller att kunna samarbeta och anpassa egna åsikter till omgivningen eller att välja rätt vänskapkretsar etc. eftersom deras kropp är kemiskförgitat..              

Vi på DLS- detektiver, livvakter, juridik i Malmö rekommenderar alla föräldrar och kvinnor att genomgå de bästa utbildningar, för att eliminera livets motgångar och för att kunna styra makten:

1–Kvinnans ansvar för kommande Generation.

2–Hur skall jag: Tala sanningen - Ta emot sanningen–Erkänna sanningen.

3-Hur skall utföras kontroller på en utvald partners förflutna.

4-Kärlek eller bara Hormon rubbningar och lurendrejeri

Läs mera om utbildningar på www.dls-detektiver.com   länk ”utbildningar”

Dag att sluta hyckla och börja se sanningen i ögonen. Dags att börja tänka på kvinnornas  biologiska möjligheter, egenskaper, förutsättningar och predispositionen, när det gäller vardagsliv, arbetsliv, samlevnad, samarbete, etc. Här är inte fråga om vad kvinnor eller män vill bli i livet, här det är fråga till vad en kvinna eller man är lämpligt. Ärligheten sårar. Ärlighet är en vilja hos människa att öppet tala sanningen och sanningen gör alltid ont. Fel är att c:a 90 % av människor i samhället ta emot sanningen som kritik och inte som en lära. Hyckleri tider skall avslutas och börja med verkligheten och se vad  de biologiska möjligheter, egenskaper, förutsättningar, predispositionen, som varje individ ärver efter föräldrar, gör dem lämplig. Konflikter eller problem eller tvistligheten eller otrohet, etc. uppstår alltid mellan människor som har olika personligtgenetik.

Det finns alltid en som är svagare och den andra som är starkare, både fysiskt och ekonomisk.

Människors har stora brister och kunskap, när det gäller:

1.hur skall konflikten lösas

2.hur skall misstankar framföras till den andra samlevnadspartner

3.hur sanningen skall avslöjas, 

4. varför skapas svårigheter med samlevnad och samarbete, 

5. varför skapas misstankar mot varandra om otrohet, svek, avtal, vänsterprassel, etc.

6. varför uppkommer dolda intriger, lusten för att hämnas, personlig missnöje, brist på kommunikation, behov till underkastelse.

7. varför båda sidor vill för varandra maktbevisa, inkl. alla överlägsna rättigheter och maktstyrka, etc.

Ofta resulterar detta till  falska anklagelser och Polisanmälningar samt direkt framkallas och skapas dvs. kalla kriget. Många kvinnor gör grova fel, när de själva börjar med handgripligheter ellr de  vill hämnas genom att  påhitta olika osanna och falska  anklagelser och lögner mot männen, eftersom i framtiden barnen är drabbade. Detta också provocerar fram från olika former av hämnd, våld och misshandel som ibland övergår till dödande och lidande. Oärligheten gör att kvinnor blir fångar i sitt eget liv.

Kvinnor lär varandra hur man kan  få SKYDDAT BOENDE, och därefter får de från Sveriges största företag SOCIALEN utbetalt 720,- kr per dygn plus 360,- kr per dygn, för varje barn samt de inte behöver arbeta. Frågan är: Varför mammor vill förhindra barnen träffa sin pappa? Detta inte görs för barnerns bästa.! Kanske sanningen är som nedan skämtet berättar:

-------------------------

Sanningens skämt: En man går till SPÅKVINNA för att hon skall säga honom allt om hans liv. SPÅKVINNA tittar i kristallkulan och säger till mannen - jag ser att du har 2-barn. Mannen reagerar och säger till spåkvinnan - detta är fel eftersom jag har 4-barn. Spåkvinnan svarar, ja, ja men av de fyra, är bara två dina. Ha, Ha , Ha, 

Sanningen skämt: Fru Olsson  fyllde 45-år och vill ta ut skilsmässan. Hon är tvungen att hitta på orsaker till skilsmässans beslut mot sin man. Hon går till sin väninna och behöver rådhjälp. Väninna frågar fru Olsson. Dricker  Er man alkohol. ?Fru Olsson svar, NEJ, Han inte vågar,  då jag skulle misshandla honom. Väninna frågar, Kanske han inte ger pengar till hushåll? NEJ, han lämnar alla pengar som han tjänar. Väninna frågar, Kanske han misshandlar Er? NEJ, skulle han bara våga, då jag skulle förgifta honom. Väninna frågar, Hur det är med otrohet? Fru Olsson svarar, här har vi  orsak till skilsmässans – mitt andra  barn  som är 2-år gammal inte är hans... Jag har den med  en 20-årig kille.. Ha ,Ha, Ha.  DLS favorit ordspråk.

------------------------

Sanningen gör ont – Ärligheten sårar – Lögner framkallar beroende och hyckleri. Kvinnor skall tänka och borde veta att till varje separation, skilsmässan, etc. måste förberedas , helst med DLS- detektiver, livvakter, juridik i Malmö HJÄLP, för att undvika våld och konfliter.. Vi arbetar över hela Sverige och övriga Europa.  

Välkommen . DLS

 

 

 

sjalvmordstankar-och-missbrukDLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, bedriver verksamheter inom Detektiv – Livvakt – Juridik områden, både för privata och företagare över hela Sverige. Till DLS skall du vända sig NÄR du har drabbats av: olika problem, konflikter, osämja, otrohet, svek eller barn utnyttjas av manliga eller kvinnliga pedofiler, eller när du vill kräva skadestånd från motpart på grund av förluster orsakade av -...Läs Mer
brott-03Många kvinnor orsakar själva för att de blir misshandlade, våldtagna, dödade, förnedrade, tvingade till prostitution, porrfilmer, missbruk eller utsatta för olika våldshandlingar, etc. Allt detta orsakas av kvinnornas brist på kunskapen och utbildningen. De flesta kvinnor ofta väljer män som imponerar på dem men i de flesta fall kvinnor  väljer män som  har Bipolär...Läs Mer
brott-02Många kvinnor och män som besiter makten vid olika Statliga eller Kommunala Förvaltningar inklusive Rättsväsendet, tillhör de Brottsyndikat i samband med skilsmässor. Slutsattsen: Brottslingar sitter vid Makten och brottslingar dömer brottslingar. De människor kallar andra för brottslingar medan själva, inte vill bli granskade eller avslöjade. Skilsmässobrott skall räknas som en organiserad...Läs Mer
brott-01 De flesta människor i samhället som arbetar på olika: Förvaltningar, statliga eller privata företag och övriga Arbetsplatser indirekt via skatten betalar stora belopp för alla dolda skilsmässobrott och separationbrott. Vad är detta för brott?  Brott i juridisk mening är en gärning som har begåtts i strid mot Lagen och Bestämmelserna, för vilken det är föreskrivet straff, där...Läs Mer