Många kvinnor och män som besiter makten

02Många kvinnor och män som besiter makten vid olika Statliga eller Kommunala Förvaltningar inklusive Rättsväsendet, tillhör de Brottsyndikat i samband med skilsmässor. Slutsattsen: Brottslingar sitter vid Makten och brottslingar dömer brottslingar. De människor kallar andra för brottslingar medan själva, inte vill bli granskade eller avslöjade. Skilsmässobrott skall räknas som en organiserad brottslighet. Redan våra FÖRFÄDER har fastställt att: Frånskilda männsikor, Missbrukare, Pedofiler, Homosexuella, Religionfanatiker, Hycklare, etc, inte kan utöva makten på grund av skador på deras personligtgenetik. De människor ofta lider ofta av: Narcisstistisk personlighetsstörning eller Bipolär sjukdom eller Dissociativ identitesstörning eller Personlighetsklyvning eller Multipel  personlighetsstörning etc. de sjukdomar har ursprung från skadade Gener, som erhålls efter föräldrar. Nästa alltid de människorna inte kan samleva eller samarbeta eller att bli rättvisa eller opartiska.

Människor födds med olika biologiska egenskaper, möjligheter, förutsättningar och predispositionen inkl. kapaciteter, etc. som avslöjas under arbetet eller utbildningen, eller drömmar och strävan för att uppnå något i livet, etc. Samhällsfunktion påverkas av de sjukdomar då människorslivsstil avviker från det normala.

Ärliga männsikor som förespråkar sanningen eliminerar bland människor: otrohet, svek, svartsjuka, avundsjuka, korruption, lurendrejerier, konflikter, hyckleri, alla form av missbruk, fattigdom, krig, politisk och religions fanatism, falskhet, rasism, fängslande av oskyldiga, splitring av familjer, företagsundergång, orättvisa beslut, levnadsform att inte leva på andras bekostnad, sjukdomar, våld i hemmet och utanför, alla form av misshandel, hämnd, mord samt övriga tvister mellan människor, etc.

Människor saknar kunskap om att människors  värde är beroende av de biologiska egenskaper, möjligheter, föruttsättningar och predispositionen som har erhållit efter föräldrar MEN alla människor skall ha samma rättigheter OCH samma skyldigheter SAMT alla skall vara lika inför Lagen. I dagens samhället alla vill ha bara lika rättigheter OCH inte lika skyldigheter samt människor inte vi tala om skador på personlighetsgenetik. 

Vuxna människors Hyckleri skadar och deformerar den NYA generationen av människor,  både ungdomar och skötsamma vuxnas, då förändras de med deras inställning till framtiden och till samhället i övrigt.

Sverige ligger på tredje plats av 175-länder som har störrsta korruptuion- Tvivlar Ni på detta?    Läs nedan fakta.

Alla förespråkare för rättvisa undrar:  Varför inte bestraffas alla de som maktmissbrukar, stjäl och ta skattebetalarnas pengar under olika former av PÅHITTADE affärer eller business projektet???

De bästa exempel har vi på de senaste framträda fifflare och hycklare såsom:

1.JAS-affär och Stefan Löfvän deltagande i 2-miljoner muttor,  

2.Telia styrelsen och Uzbekistan, också 2-miljoner muttor,  

3.Centerpartist Moud Olofsson.

4.E-ON fiffel med köp av dålig företag,

5.Moderat Gävle kvinnan som tog 5-miljoner och flydde till Thailand,

6.Falska utbetalningar från Försäkringskassan och Socialen till bekanta och anhöriga,

7. Socialdemokraternas fd ledare, Håkan Juholt fiffel med alla räkningar och redovisningar,

8.Rättshjälpsmyndigheten bluff med höga utbetalningsbelopp på fakturor,

9. Missbruk av Statens kontokrts,  etc, etc, etc, etc, etc........

Listan kan göras lång och detaljerat.

Trots att de nämnda har bra inkomster, så fifflar de med pengar. De saknar personligt skam och de inte skäms i samhället.. De påhittar olika projektet allt från:  investeringar, mutor till omkostnader, fonder och olika påhittade hjälp, etc. MEN trots olika  avslöjanden så ingen som vågar ställa dem till rättslig ansvar. Hur  rättvisan kan fungera,  när saknas ärligheten i samhället?. DLS fråga är: Vad gör åt detta Justitieministern Beatrice Ask? Visa att du är en förespråkare för Rättvisa. Varför Riksåklagare eller de andra Åklagare trots kännedm om fiffel inte vill påbörja utredningar?, Det finns värre exempel, men dem tar vi senare.

Frågan som också uppstår: Vad gör  Riksrevisionsverket?

Det enda kvinna som kunde sköta makten både i Sverige och Internationell är Inga-Britt Ahlenius. Hon är född som Rättvisanskvinna och hon har personlighetsgenetik där hon vågar att noga granska alla inkl. makthavare och säga sanningen i samhället. Hennes strävan efter Rättvisa har kostat henne förlust av olika befattningar. Hon var obekväm och farlig för alla hycklare vid makten inkl. f.d Statsministern. Ärligheten är att våga öppet tala sanningen till alla inkl. makthavarna. Sanningen gör ont men den är också medicin och kunskap. 

Inga-Britt Ahlenius borde vara en Statsminister i Sverige eller EU ordförande, då alla mutor, korruption, hyckleri, orättvisor, mygel, svindel av skattpengar,etc. skulle direkt försvinna. 

De kvinnor som nu sitter vid makten, gör motsatsen, för att behålla arbetet och inkomster. Tyvärr, det finns bara en liten grupp c:a 5 % kvinnor som kan bli ledare och sköta makten samt utge rättvisa beslut. De har de rätta biologiska möjligheter, egenskaper, förutsättningar och predispositionen att bli ärliga och rättvisa. Vakna Sverige ! Inga-Britt Ahlenius skall väljas till Sveriges Statsministern. DLS älskar rättvisa kvinnor. 

Titta bara på tingsrätters lagmän. Där var en kvinna är Lagman, så Polisen måste bevaka tingsrätten. Detta är en skam för Sverige och demokrati. Kom ihåg att: Partilegitimation eller diplom inte avspeglar kunskapen eller kunskapskapaciteten. Det är de biologiska egenskaper, möjligheter, förutsättningar och predispositionen, som avgör människans yrkes eller befattnings lämpligheten . Vi på DLS anser  att Inga-Britt Ahlenius skall återkomma till makten. Kom ihåg, det är bara en liten grupp av människor som är födda till makten och som kan behärska både kunskapen och rättvisa samt säga sanningen fakt fram i ögonen.

Välkommen till DLS.

 

.

sjalvmordstankar-och-missbrukDLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, bedriver verksamheter inom Detektiv – Livvakt – Juridik områden, både för privata och företagare över hela Sverige. Till DLS skall du vända sig NÄR du har drabbats av: olika problem, konflikter, osämja, otrohet, svek eller barn utnyttjas av manliga eller kvinnliga pedofiler, eller när du vill kräva skadestånd från motpart på grund av förluster orsakade av -...Läs Mer
brott-03Många kvinnor orsakar själva för att de blir misshandlade, våldtagna, dödade, förnedrade, tvingade till prostitution, porrfilmer, missbruk eller utsatta för olika våldshandlingar, etc. Allt detta orsakas av kvinnornas brist på kunskapen och utbildningen. De flesta kvinnor ofta väljer män som imponerar på dem men i de flesta fall kvinnor  väljer män som  har Bipolär...Läs Mer
brott-02Många kvinnor och män som besiter makten vid olika Statliga eller Kommunala Förvaltningar inklusive Rättsväsendet, tillhör de Brottsyndikat i samband med skilsmässor. Slutsattsen: Brottslingar sitter vid Makten och brottslingar dömer brottslingar. De människor kallar andra för brottslingar medan själva, inte vill bli granskade eller avslöjade. Skilsmässobrott skall räknas som en organiserad...Läs Mer
brott-01 De flesta människor i samhället som arbetar på olika: Förvaltningar, statliga eller privata företag och övriga Arbetsplatser indirekt via skatten betalar stora belopp för alla dolda skilsmässobrott och separationbrott. Vad är detta för brott?  Brott i juridisk mening är en gärning som har begåtts i strid mot Lagen och Bestämmelserna, för vilken det är föreskrivet straff, där...Läs Mer