Makthavarna

Makthavarna har under lång tid stiftat och konstruerat falska anklagelser mot H.S. Syftet med detta var att i första hand stoppa hans verksamheter och i andra hand försöka knäcka hans personlighet, psyke, förvränga hans kunskap, skada hans hälsa, skada hans förtroende, rykte, osv. och genom detta stoppa hans fortsatta verksamhet och fortsatta avslöjande osv. Allt detta gjordes med syfte att göra H.S. otrovärdig i det svenska samhället och att skapa hos människor fientlighet inställning mot honom. Självklart när han hjälper en människa, så får han minst tre ovänner. Så fungerar hans verksamheter att i samband med hjälpen växer också ovänner. För att lyckas med att stoppa H.S användes alla metoder allt från att få hjälp från olika brottsligsyndikat (som i utbyte för hjälpen har fått strafflindring eller blivit helt befriade från straff  till anstiftan av falska anklagelser, rättegångar och skönhets Domar MEN allt detta helt förgäves. De glömde att H.S. har unik Genetik och den avspeglas i hans biologiska egenskaper, möjligheter, förutsättningar, predispositioner och biologisk levnads klocka. De som ville honom illa glömde att H.S. personlighet inte tillåter någon att krossa honom. Det får inte glömmas att H. S. var den första i Sverige som startade detektiv och livvakts verksamheter och detta var chock för alla. 

H.S. motto är att alla människor förkännar att få veta sanningen i olika ärende som följer de under livets gång från otrohet, löfte och överenskommelse svek, avtalsbrott, lurendrejeri, osv, till spridning av sjukdomar, olika former av missbruk, psykisk kollaps, osv.. Avslöjande görs för att kunna förebygga livets överraskningar och personlighets svek samt människor skall ha kännedom om och veta vilka människor är ärliga och vilka är falska i omgivningen. I varje land och i varje samhälle dominerar med dålig genetik på grund av okunskap. De lurar på allt från otrohets och ekonomisk lurendrejeri med brottslig verksamhet till översittare, besserwisser och kvinnomisshandlare, osv. Kom ihåg att dålig genetik inte går att återställa med medicin. Samhället måste veta att människor med dålig genetik oavsett ställning i samhället själva sysslar med följande tre verksamheter:

1 – Maffia grupperingar (alla de som vill äta med 2-gafflar samtidig)

2 – Brottslingar (alla de som inte vill utbilda sig eller arbeta).

3 – Torpeder (alla de som offrar sitt liv för andras nytta).

1. MAFFIA grupperingar.

Russian-Mafia-a-Convenient-StereotypeMaffia grupperingar är en organiserad verksamhet som finns i varje land, där makthavare är inblandade eller deras anhöriga ingår i samarbete med s.k. brottssyndikat. De tillsammans med brottslingar eller torpeder, utför olika brottsliga handlingar för att tjäna oskattade pengar. Makthavarna s.k. ”Vita hajar” styr brottslingar s.k. ”Vargar” eller styr torpeder s.k.” Vilda hundar”. De gör allt enligt makthavarnas behov, från olika insideraffärer, svindleri, urkundsförfalskningar, falska beslut, falska anklagelser, osv. till bedrägeri, lurendrejeri, mord, försvinnande, utpressningar, våldtäckter. osv. Detta är mest organiserade brottsligheten, som ingen vill bekämpa eller vidta politiska åtgärder för att stoppa detta, eftersom de vid makten är beroende av varandra och de ”sitter på varandras knä”. Makthavarna ofta använder kvinnor från sina arbetsplatser för att fatta olika felaktiga beslut för att skydda sig själva. Kvinnor är de lättaste att manipulera genom olika falska karriär, pennings löfte eller presenter såsom bilar och guld, osv. De vilseleds med budskapet och de gör allt vad makthavare begär, utan att ta hänsyn till de drabbade.

Fördelningen av makthavarnas inblandning i maffiaverksamheter i olika länder:   

Sverige har 70 % av makthavare som är inblandade i maffiaverksamheter  

Italien har 90 % av makthavare är inblandade i maffiaverksamheter  

Övriga EU länder har mellan 50-70 % av makthavare är inblandade i maffiaverksamheter

Ryssland har c:a 8 % av makthavare är inblandade i maffiaverksamheter

Kina har c:a 8 % av makthavare som tillåter sig att bli indragna i olika maffiaverksamheter.                              

2. BROTTSLINGAR

Brottslingar är en grupp av människor i samhället som har skadat genetik. De saknar de rätta biologiska möjligheter, egenskaper, förutsättningar och predisposition, för att lyckas i livet. Det är människor som inte har direkt kontakt med människor vid makten men allt kontakt med makthavarnas får de genom makthavarnas nära släktningar. De människorna alltid drömmer om makten och stora pengar men de saknar kunskap eller framtids strävan för att förvalta inkomster I bästa fall blir de anlitade och utnyttjade av maffian för att för små pengar göra olika uppdrag. Det är människor som inte vill arbeta i livet utan de vill tjäna lätta pengar på olika sätt genom - bedrägeri, lurendrejeri, rån, inbrott, bidrag, stölder, knark försäljning, prostitution, porrfilmer etc. De är inte organiserade, det är individer som utför tjänster åt andra för att tjäna pengar och överleva. Media och rättsväsen kallar ofta denna grupp för organiserad brottslighet, vilket är totalt felaktigt. De är springpojkar åt makthavare. Media gör dessa osanna påståenden med syfte att vilseleda samhället och sälja tidningsupplaga samt dra uppmärksamhet från maffiagrupperingar. Så utnyttjas de svaga i samhället. Medias skräckpropaganda gör att alla tror på skriverier och ingen som kan objektiv och logisk tänka.                                

3. TORPEDER

Den en grupp av människor har också skadat genetik och de styrs av impulser och pengar behov. De arbetar åt maffian och dem inta vet att livet det är matematik. De tror att de kommer att bli rika och kända men de inte kan räkna inkomster. ( Läs nedan). Torpeder vill tjäna snabba pengar samt de behöver till knark, tabletter, spel, osv. för kunna bevisa att de är tuffa och beundrade. De inte fattar att skaffa kontakter inom maffian krävs att bli accepterad i dess umgänges kretsar som kräver att torpeden indirekt offrar sitt liv i fängelse eller på kyrkogården. De människorna tänker inte på konsekvenserna av deras handlingar, eftersom de har minnes luckor och pengar gör de blinda. Deras uppdrag innebär allt från - misshandel till mord, människotrakasserier och kidnappning, våldtäkt på beställning, insiders inbrott, rån, överfall, osv. till fängelse, kyrkogårds hotell, invaliditet, osv.  De bryr sig inte vad händer med dem på grund av att de är knark, alkohol, medicin påverkade. När de åker fast och får abstinens besvär, så eller avslöjar dem uppdragsgivare eller gråter de och spelar guds barn för att inte få långa fängelsestraff. Ofta de anser att deras liv tar slut när de åker in i fängelse. De flesta i samhället tror att de människorna har det bättre i fängelset än ute i friheten men friheten inte går att ersätta med pengar. Det händer ofta att de som har anlitat dem inkl. deras flickvänner som funnits i deras omgivning överger de. När hamnar i fängelse, är glömda och ingen vill lindra deras lidande, förutom mamma, pappa och eventuella syskon. DLS rekommenderar alla dem som arbetar som brottslingar eller torpeder, att först tänka efteråt räkna noga innan de tar uppdrag eller tillåter sig att bli övertalade till för att utföra brottsligt arbete. De måste ställa sig den viktiga frågan: Hur mycket skall jag förlora för att tjäna?  

Läs och räkna noggrant nedan beräkning:

- Om en torped får ett uppdrag och han tjänar c:a 100.000–300.000kr för att döda en människa, ibland är det bara 50.000kr eller mindre, så de pengar skall vara inkomsten när torpeden åker fast och får tio års fängelse. Vi väljer den högsta inkomsten som exempel. Torpeden fick 300.000,- kr för ett uppdrag åt maffian. De erhållna 300.000,- kr skall delas upp på tio år. Torpeden tjänar då 30.000,- kr/år. Den årsinkomsten på 30.000,-kr/år skall delas per 12 månader. Torpeden tjänar då 2.500,- kr per månad.  2.500kr per månad skall delas på 30 dagar eller 176 timmar i månaden. Torpeden får då 14.20,- kr per timme. Torpeden sitter 24 timmar per dygn i fängelse, som gör att inkomsten skall delas per 720 timmar i månaden. Om 2.500,- kr delas per 720 timmar kommer inkomsten att bli 3.50,- kr per timme. Till detta skall Torpeden räkna de uteblivna fritidstimmar, fester, semestrar, sexäventyr, resor, familjeliv, frihet, osv. Räknar man inkomsten av 100.000,- kr så torpedens inkomst blir 1.15,- kr per timme. Räknar man inkomsten på 50.000,- kr så torpedens inkomst blir o.57,- kr per timme. Hela livet det är matematik.

Var finns vinsten då bör man fråga sig?

B - Om en torped istället skulle arbeta, så torpeden skulle tjäna låt oss säga c:a 15.000kr i månaden.                                                           Under ett år skulle torpeden tjäna 180.000kr. Under!0-år skulle torpeden tjäna 1.800.000kr plus att han kunde behålla all tid åt nöje, sexliv, semestrar, äventyr, familjetid och sin frihet. Och om torpeden skulle spara 2.000kr per månad hade han efter 10 år haft 240.000kr undansparade pengar. Detta är en vinst. Alla människor i alla länder har olika ekonomiska problem men var och en måste kunna räkna behovet enligt inkomster och inte enlig banklån. Brist på pengar orsakar bland människor- skilsmässor, separationer, olika konflikter inkl. krig, företagskonkurser, sjukdomar, osv.  Alla skall veta att i Sverige finns det inga kapitalister, då skattesystem äter hela vinsten. De som använder utrycket "kapitalister” är politisk vänstervridna människor som tillhör olika organisationer såsom - Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Miljöpartisterna till Fackföreningspampar som vill leva på andras bekostnad. Makthavarna säger och lovar allt i syfte för att behålla sin makt, Pengar är makten. Makten är pengar.                               

De moderna kapitalisterna är alla sjukskrivna på köpta och fejkade läkarintyg, alla socialbidragstagare, alla deformerade arbetslösa, alla fackföreningspampar, alla djuraktivister, alla hycklare, alla maffiaorganisationer, alla de som väljer nöje före arbete, alla oppositionspolitiker som inte gör någonting och ändå tjänar stora pengar, alla dem vars föräldrar inte har förberett dem inför vuxenlivet, alla missbrukare och alla religiösa fanatiker osv. Medan arbetande människor äter middag vid kl.19.00 så vid den tiden moderna kapitalister äter frukost. I Sverige lever bra endast ALLA de som inte betalar skatt, ALLA DE som fifflar med olika bidrag, ALLA DE som har olika partilegitimation, ALLA DE som tar mutor, ALLA DE som försätter sina företag i konkurs för att undvika att betala leverantörs och anställdas skulder, ALLA DE som bedriver prostitutions verksamhet, ALLA DE som bedriven religiös verksamhet, ALLA DE som bedriver utlandshjälp som aldrig kommer fram, ALLA DE som äter med 2-gaflar samtidigt en från makten och en från brottsyndikats verksamhet.

Har du inget arbete? Bli en kapitalist och starta eget företag. Dagens sanning- ingen regering i hela EU kan garantera sina medborgare en anställning, eftersom de inte äger företag, förutom en liten offentligt sektorn som endast anställer partivänner och familjer. Livets inkomster måste varje människa skaffa själv. 

H. S. menar på att den utbildning som han fått i Polen ligger minst 50 år före en motsvarande utbildning i Sverige. Västländer har orsakat en politiskt och religiös fanatism inkl. i Polen. Detsamma görs i andra länder. Vem som skall bestämma i varje land? - minoriteten skall bestämma över majoriteten eller majoriteten skall bestämma över minoriteten? I Polen många välutbildade människor har eliminerats från arbetslivet genom att många okunniga religiösa makthavare och har infört ett yrkesverifikationssystem, för att kontrollera människor förflutna. Som ex. i Polen är obligatorisk krav på att alla skall redovisa sitt politiska samröre med den gamla Polska regeringen som kallas ”kommunister” trots att de har bedrivit ”socialism”. De flesta människor har svårt att inse att China som är ett kommunistiskt land håller ALLA västländer med ekonomi. Alla vill samarbeta med China och alla vill ha Chinas pengar. Frågan är – Hur länge politiskt hyckleri skall dominera bland människor. Detta är bevis på att ett kommunistiskt land räddar alla västländer inkl. USA från ekonomisk kollaps. Vi på DLS även vill upplysa människor om detta för att stoppa både politisk och vardags hyckleri.                                                                       H.S. anser att på grund av sin yrkesstolthet skall han inte behöva bikta sig för politisk och religiösa deformerade fanatiker som de inte tänker på samhällets bästa bara de tänker på makten och egna inkomster. Alla människor borde utbilda sig på DLS för att kunna anpassa dina kunskaper till utvecklingen i världen.

De utbildningarna är:

1. Kvinnans ansvar för den kommande generationen.

2. Hur man talar sanningen, tar emot sanningen och erkänner sanningen.

3. Hur man kontrollerar sin partners förflutna.  

4. Hur den falska kärleken, skapar hormonrubbningar och orsakar lurendrejeri.

5. Familjekonflikter och otrohetsmisstankar samt svek och falskhet. falskhet.

6. Företagskonflikter och anställdas bristande ansvar för företaget.                                                          

DLS - detektiver, livvakter och juridik verksamheter i Malmö är på många sätt UNIKA, och dess verksamheter behövs i varje samhälle.

Vi vänder oss främst till privatpersoner som vill förändra sitt eget liv och som behöver veta omgivningens dolda faror, som exempelvis alla företagare som vill kontrollera anställdas funktion eller kompanjoner eller familjens och närstående funktion, eller eliminera de snyltade från egen omgivning, etc. SANNINGEN är det bästa verktyget för att omvandla motgångar till framgångar. SANNINGEN borde vara varje människans bästa vän. Tänk inte som de flesta, att dig händer det inte, bara det händer de andra.   

Livet till 90 % styrs av människor själva. Återstående 10 % det är livets överraskningar. Detta gäller samtliga människor i hela världen.

  

om-dls-01Välkommen till DLS - Detektiver, Livvakter, Juridik i Malmö   D-etektiver, L-ivvakter, S-peciella uppdrag inom: juridik, ekonomi, rådgivning. DLS MOTTO: VAR ÄRLIG OCH SÄG SANNINGEN I ÖGONEN.                         Den som först i Sverige, startades Detektiv -och Livvakts...Läs Mer
om-dls-02  Politiker har skapat en falsk definition om att människor skall ha lika värde och vara jämställda. Teoretisk kan detta fungera men i verkligheten så är dessa påståenden vilseledande och osanna. De som ställer sådana påstående saknar kunskapen om att varje människa födds med specifik genetik som avspeglas i...Läs Mer
den-glada-och-den-arga  Vi på DLS delar upp det svenska samhället i två grupper:  A- GLADA gruppen som älskar DLS verksamhet. B- ARGA gruppen som hatar DLS verksamhet.  TILL DEN GLADA gruppen tillhör de som tycker om DLS verksamhet vilket är: 1. Alla de som vill veta sanningen under samlevnadsperioder, är utsatta för faror i...Läs Mer
makthavarnaMakthavarna har under lång tid stiftat och konstruerat falska anklagelser mot H.S. Syftet med detta var att i första hand stoppa hans verksamheter och i andra hand försöka knäcka hans personlighet, psyke, förvränga hans kunskap, skada hans hälsa, skada hans förtroende, rykte, osv. och genom detta stoppa hans fortsatta verksamhet och fortsatta...Läs Mer