Den Glada och den Arga

 

Vi på DLS delar upp det svenska samhället i två grupper: 

A- GLADA gruppen som älskar DLS verksamhet.

B- ARGA gruppen som hatar DLS verksamhet. 

TILL DEN GLADA gruppen tillhör de som tycker om DLS verksamhet vilket är:

1. Alla de som vill veta sanningen under samlevnadsperioder, är utsatta för faror i vardagen, sexuella lekar till snyltande. Omgivningen är falsk och risken att bli uppäten av ”krokodiler” etc finns alltid.

2. Alla de som vill avslöja sanningen om otrohet, svindleri, falska löfte och avtal, kommunikationsproblem, svårigheter med samlevnad och samarbete etc. på arbetsplatsen eller annan omgivning.

3. Alla de som är ärliga och trötta på orättvisor i samhället, maktmissbruk, hyckleri, kartellverksamheter, orättvisa beslut, falska anklagelser, förtal, kränkningar, familjsplittringar etc.

4. Alla de som är dömda trots att de är oskyldiga och har svårt att få en opartisk utredning eller bevis som visar deras oskyld.

5. Alla dem som luras på pengar, falska äktenskapslöften, dolda otrohetsförhållande eller som luras på egendom och livsbesparingar.

6. Alla de som önskar att de rättvisa skall dominera i det svenska samhället, att demokrati skall byggas på ärlighet och sanning, och inte på dold diktatur där minoriteten bestämmer över majoriteten.
                       

half-angry-half-happyTILL DEN ARGA gruppen tillhör de som inte tycker om DLS verksamhet vilket är:

1. Alla otrogna män och kvinnor i olika samhällsklasser som inte tänker på könssjukdomar utan endast tänker med penisen eller klitorisen.

2. Alla bedragare och lurendrejare som lurar människor på känslor, pengar, arbete, samt falska löfte, falska avtal, vilseledande utsagor och dolda missbrukare etc.

3. Alla maktmissbrukare som äter med två gafflar samtidigt (en från befattningsinkomster och en från brotts/syndikat-inkomster), som hycklar och anklagar andra för att kunna dölja sina kartelverksamheter, etc.

4. Alla de som älskar korruption, mutor, fiffel, lurendrejeri, vill leva på andras bekostnad, tänker bara på sig själv, uppsåtligen skadar andras människor psyke och hälsa etc.

5. Alla hycklare (både kvinnor och män), som ställer krav till andra i omgivningen, men själva inte kan leva upp till dessa krav eller inte vill bli granskade, etc.

6. Alla de vid makten som förskingrar skattepengar och ingår i olika karteller som bedriver brottslig verksamhet.

7. Alla de som bedriver korruption i tredje hand, alla de som lever ett dubbelliv med dolda barn, fruar, flickvänner, som döljer sin avvikande sexuella läggning, alla de som har höga befattningar i samhället och utför olika insideraffärer etc.

H. S. är ateist och anser att:

Om gud skapade människan - vem skapade då gud? Det är människor själva som skapade och fabricerat gud i dess olika versioner för att tjäna pengar. Varje religion har skapats av en människa som levt tidigare. Slutsats: NAIVA och OKUNNIGA människor luras på att tro på gamla ruttnade lik. Människan SJÄLV har skapat och uppfunnit ALLT - från gudar, religion, präster, kungar, presidenter, militärer, maktkorruption, myndigheter till OLIKA mysterier OCH falska berättelser för att skapa masspsykos och skada vanliga människors psyke, allt för att tjäna pengar på dem. Alla de som sprider olika religiösa lögner och utför lurendrejeri, bedrägeri mot människor inkl. äktenskapsotrohet, sprider masspsykos sjukdomar, och utför indirekt våld med hjälp av religion eller olika politiska partier osv. Syftet är tydligt, ALLT görs för att tjäna pengar.

Ingen kan stå emot naturens LAGAR och KRAFTER.

Naturen har sina egna lagar som ingen kan förändra eller förhindra. Naturens krafter påverkar både människors och andra levande varelsers liv även idag. Det pågår ständigt olika kemiska processer och kemiska blandningar mellan olika bakterier skapar hela tiden nytt liv. Förorening av vatten, luft och jord skapar bakterier som genom olika ekologiska processer skapar och ta bort vissa levande varelser. Alla levande varelser i naturen har samma grundläggande behov som människor som: mat, sex, sömn, abete, nöje. Kemiska förändringar sker ständigt och skapar nya levande varelse, som vi människor har svårt för att upptäcka på grund av dessa varelsers korta livslängdKemiska föroreningar skapas även av människor vilket är orsaken till uppståndelse av olika nya bakterier som skapar sjudomar och är grunden till nya levande varelser. Allt levande i naturen har samma levnadsstruktur som behovet av: mat, sex, sömn, vatten, boende, arbete, olika former av kommunikation mellan varandra, konflikter, svartsjuka och avundsjuka, maktspel, samhällsstruktur och rankning, har samma biologiska klocka, eget samhälle med lagar osv. Allt på jordkloten är beroende av solen och har olika temperaturer på olika platser. Detta har bidragit till olika evolutioner som gett alla levande varelser dess utseende inklusive människans, beroende på vilken levnadsmiljö man levt i.   

H. S. har svart bälte i Judo och Jujitsu och har under många år bedrivit en klubb i Malmö med namnet Slottsstadens Judo & Jujitsu Klubb. Han är även en expert på konsten att kasta knivar på tävlingsnivå. H.S. har under cirka två årstid utbildat skådespelare från Malmö Stadsteater i olika slagsmåltekniker till scener i pjäsen ”Röda Orm”, där även han själv och hans elever har medverkat som statister. Hans kunskap ger honom en unik personlighet där objektivitet och hans ärlighetsinställning inför rättvisa leder till att han alltid säger sanningen inför ögonen, vilket ogillas av många. Hans biologiska egenskaper, möjligheter, förutsättningar och predispositionen ger honom de fördelar som krävs för att kunna arbeta som detektiv, livvakt och jurist samt att kunna hjälpa människor som kämpar mellan förtvivlan och överlevnad. Hans definition på ärlighet är att öppet tala sanningen även om sanningen gör ont. Han uppmanar ofta människor att akta sig för ”KROKODILER” i sin omgivning, som slukar människor så fort de upphör att bli matade. H.S. är den största motståndare till hyckleri, falskhet samt till lurendrejeri. Hans ärlighet har bidragit till att många makthavare avslöjats och han kämpar vidare för att det svenska samhället inte skall byggas på hyckleri och maktmissbruk. H.S är en av de få i världen som har kunskapen som krävs för att kunna undervisa i ämnen och område som:

1. Kvinnans ansvar för den kommande generationen.

2. Hur man talar sanningen, tar emot sanningen och erkänner sanningen.

3. Hur man kontrollerar sin partners förflutna.  

4. Om den falska kärlek som skapar hormonrubbningar och orsakar lurendrejeri.

5. Familjekonflikter och otrohetsmisstankar samt svek och falskhet. 

6. Företagskonflikter och anställdas bristande ansvar för företaget.

H.S. verksamhet inom detektiv, livvakt och juridik har bidragit till ett mer öppet samhälle, där många makthavare har avslöjats vid olika insiderverksamheter, som exempelvis:

1. Statlig inblandning i narkotikaaffärer med högt uppsatta makthavare.

2. Moderna museets stölder av dyra tavlor till ett värde av 330 miljoner kronor, makthavare styrde torpeder som utförde försäljningen av en av de stulna tavlorna i Belgien.

3. Svindel av Tomelillas Sparbank på 400 miljoner kronor. Ingen dömdes i tingsrätten för svindleri, detta för att undvika avslöjanden.

4. Taxi Kungens muta på 3 miljoner kronor till åklagaren för att få bli frisläppt från häktet, få pass, och fly till utlandet.

5. Länspolismästaren Göran Lindbergs försäljning av prostituerade kvinnor till makthavare (inte vanliga svensson) samt korruption och undanhållande.

Detta är bara en liten del av de avslöjanden vårt arbete har lett till.

Dessa avslöjanden har lett till att många vid makten sedan länge har velat, och fortfarande vill stoppa H. S. och hans detektiv, livvakt och juridisk verksamhet, för att kunna fortsätta med sitt hyckleri.

Ärlighet är grunden för fungerande samlevnad, samarbeten och samhällsstruktur.

om-dls-01Välkommen till DLS - Detektiver, Livvakter, Juridik i Malmö   D-etektiver, L-ivvakter, S-peciella uppdrag inom: juridik, ekonomi, rådgivning. DLS MOTTO: VAR ÄRLIG OCH SÄG SANNINGEN I ÖGONEN.                         Den som först i Sverige, startades Detektiv -och Livvakts...Läs Mer
om-dls-02  Politiker har skapat en falsk definition om att människor skall ha lika värde och vara jämställda. Teoretisk kan detta fungera men i verkligheten så är dessa påståenden vilseledande och osanna. De som ställer sådana påstående saknar kunskapen om att varje människa födds med specifik genetik som avspeglas i...Läs Mer
den-glada-och-den-arga  Vi på DLS delar upp det svenska samhället i två grupper:  A- GLADA gruppen som älskar DLS verksamhet. B- ARGA gruppen som hatar DLS verksamhet.  TILL DEN GLADA gruppen tillhör de som tycker om DLS verksamhet vilket är: 1. Alla de som vill veta sanningen under samlevnadsperioder, är utsatta för faror i...Läs Mer
makthavarnaMakthavarna har under lång tid stiftat och konstruerat falska anklagelser mot H.S. Syftet med detta var att i första hand stoppa hans verksamheter och i andra hand försöka knäcka hans personlighet, psyke, förvränga hans kunskap, skada hans hälsa, skada hans förtroende, rykte, osv. och genom detta stoppa hans fortsatta verksamhet och fortsatta...Läs Mer