DLS behöver 2-anställda i varje LÄN

I SVERIGE FINNS ARBETET men DET SAKNAS MÄNNISKOR som vill ARBETA.

615 women men work shutterstock nmedia LÄS NOGAVetenskapsmän har för längre sen fastställt, att människor som intensiv och ofta lyssnar på MUSIK, skadar minneshormon samt kroppsfunktionshormon.

Människor som har skadat minneshormon, tappar minne, de har svårt med inlärningen, de har svårt att tänka och koncentrera sig i arbete i skolan, etc. deras kroppsmuskler inkl. nervsystem  inte kan slappna av, de är lätt irriterade, de har svårt att sova eller vakna, deras hjärna inte fungerar enligt de biologiska möjligheter, egenskaper  och predispositionen, de har svårt att göra olika arbetsprestation, de snabb tröttnar på allt i omgivningen, de inte kan samleva eller samarbeta, med mera. Människor som har skadat kroppsfunktionshorman dvs. Jagfunktiuoner, är oorganiserade, de ofta lider av Narcissistisk personlighetsstörning, de ofta har Bipolärsjukdom,eller Dissociativ identitesstörning med konversionsstörningar , etc. De människor har svårt att utföra prestation i arbete och samlevnad, de saknar personlighetsstruktur, de har svårt att skilja mellan ett privat liv och arbetsuppgifter, de alltid vill ursäkta sig för sitt misslyckande, de saknar kontroll över egen ekonomi, de får masspsykos syndrom dvs. gör dumheter utan att tänka, de är dåliga sexälskare, de alltid behöver alkohol eller narkotika, (därför de flesta 95 %  i musikvärlden slutar som narkomaner och alkoholister.

Människor som idrottar med eller vid musik har också svårt att uppnå:

1.En bra resultat inkl. kroppsuttalighet.

2.De flesta kvinnor har ofta svårt att få sexlust och få orgasm.

3.Män har svårt att behålla stånd och får alltid förtidigt utlösning. 

4.Både manlig och kvinnlig kropp faller snabbt i depersion.

5.Skadas ofta Jagfunktion hos människor i olika åldrar.

6.Ungdomar har svårt att lära sig och vara lydiga.

7.Musik i kombination med alkohol framkallar agresivitet och våldshandlingar.

8.Det skapas rubbningar i psykisk personlighetsstörning, m.m.

Många människor har psykiskt personlighetsstörning har även svårt att avgöra skillnaden mellan arbetet och anställnngen. De flesta V DE människor söker OFTA anställningen och de inte söker arbetet. Detta gäller alla människor i alla åldrar.

Rannsaka dig själva genom att först tänka, sen granska er vardagsfunktion, därefter svara och kritisera DLS.

DLS behöver minst 2-anställda i varje Län som vill arbeta och inte vill ha anställningen. Arbetsförmedlingen har också svårt att urskilja, då de skaffar till människor anställningen trots att de vet att de människor inte är intresserade av att arbeta. Arbetsmarknaden och alla företag söker människor till arbetet inte för anställningen.  I Sverige finns 1.2 miljoner öppet arbetslösa + 600-tusen som går på meningslösa utbildningar + 500-tusen långtids sjukskrivna. Sammanlagt finns 2.3 miljoner människor som Staten håller med pengar. I Sverige saknas arbetskraft på grund av att genom politisk hyckleri och politisk kamp om röster, har man deformerat 2.3 miljoner människor och skadat deras Jagfunktioner.

Den gruppen som tillhör arbetande människor i Sverige  är 2.3-miljoner. Detta styrker att 50% av människor i Sverige är arbetslösa.  

 

TESTA DIN PERSONLIGHET

De flesta människor inte känner till sin personlighet som styrs av biologiska möjligheter, egenskaper , förutsättningar och predispositonen.

1.Klarar du att läsa hela DLS hemsida, utan att bli arg, så är du Rättvisansförespråkare.

2.Om du inte klarar läsa hela DLS hemsida, och du bli arg, så du är en Hycklare.

3.Demokrati och Rättvisan skall byggas på Sanningen och Ärligheten. Vad är ärlighet? Ärlighet är en vilja hos människor att öppet tala sanningen. Sanningen gör alltid ont.

4.Anser du att vi på DLS har FEL -skriv till oss och kritisera . Vi tar emot kritik som lära  och inte som förtal, mm. DLS favorit ordspråket till alla anställda:

Sanningen gör ont – Ärligheten sårar – Lögner framkallar beroende och hyckleri. 

 

Sanningen skämt:

Chef på Försäkringskassan samlade anställda och säger till dem: Jag har dåliga nyheter till Er. På grund av besparingar, är jag tvungen att avskeda några av Er. Plötsligt hör han: inte mig eftersom jag tillhör minoriteten i samhället och kan stämma dig för rasism och kommer att kräva en skadestånd, säger anställde neger. Direkt efter hör Chefen sin sekreterare som varnar honom, för att hon kan också stämma honom för sexuellt trakasseri och sexutnyttjande. Även en muslimkvinna som är avdelningschef varnar honom för stämningsansökan för diskriminering och erhållna  intimatjänster. Plötsligt alla tittar på en försvarslös ung vit frisk man. Han tänker och tänker och efter en stund säger han: Ni inte kan avskeda mig eftersom jag är homosexuell. Ha , ha ,  ha.                                                                                   

Sanningens skämt:

F.d. LO ordförande Gunnar Nilsson träffades med Olof Palme i väntrummet till S:t Peter. Båda ville gå till himmel. Efter kort stund kom S:t Peter och frågade. Vad vill Ni? Båda svarade att dem vill gå till himmel. S:t Peter tog anteckningsblock och började fråga Gunnar Nilsson. Vad gjorde du under ditt liv? jag var i Sverige Fackförenings ordförande. Samma fråga ställer S:t Peter till Olof Palme. Olof Palme säger att han var Statsminister i Sverige och alltid försvarade de fattiga. S:t Peter gick till Gud för att samtala om de båda. Efter 1-timme kommer tillbaka S:t Peter och säger: Gunnar Nilsson, Gud har sagt att du skall gå till helvete. Gunnar Nilsson frågar, varför då? Gud har sagt att Du lurade många anställda för att bli fackföreningsmedlemmar samt att du krossade många företag och många arbetsplatser i Sverige, därför du måste gå till helvete. S:t Peter vände sig till Olof Palme och säger: Olof Palme, du skall gå till himmel. Gud är ledsen för att dina egna medborgare har dödat dig men Gud också varnar dig - du får inte bilda Fackföreningar eller IB organisationer i himmel, annars han skickar dig till helvet. Ha, Ha, Ha. 

Sanningen skämt:

En Polack möter en Skåning i Stockholm och de pratar med varandra om svart arbete. Plötsligt Skåningen säger: Du vet, jag är redan i Stockholm i fyra dagar, utan arbete men jag äter den bästa maten, på de dyraste restauranger och betalar ingenting? Hur gör du det, frågar Polacken? Skåningen svarar, jag går till en exklusiv restaurang, beställer dyraste maten av de möjliga, därefter beställer jag det bästa vin och slutligen dessert och kaffe. Jag äter allt och dricker vin, och sedan långsamt dricker jag mitt kaffe. Jag dricker tills alla servitörer har gått hem. När restaurangägare kommer och ber mig att betala räkningen, säger jag till honom, ursäkta men jag har redan betalat till en servitör. Då restaurangägare ber om ursäkt, och jag går hem. Polacken gillade detta och bad Skåningen, att gå med honom en kväll för att äta middag. Herrarna möttes på kvällen på avtalad restaurang som de har kommit överens. Efter kort stund, beställer de bästa rätterna med vin. När räkningen ökade till 2 000 kronor båda beställde kaffe. Naturligtvis de drack kaffe långsamt, tills servitörer har gått hem och bara restaurangägare är kvar. De fortsätter dricka långsamt kaffe och när restaurangägare kräver betalningen från dem, säger Svensken, vi har redan betalat till en servitör, det är sant säger Polacken. Problemet är att vi tills nu inte har fått resten från betalningen. Ha Ha Ha.

lediga-arbetenDLS-DETEKTIVER & LIVVAKTER i Malmö söker både kvinnor och män i alla åldrar till arbete över hela Sverige inom respektive Län.   DLS-söker anställda SÅSOM: 1.Account manager till våra team inom både nykund och befintlig kund. Vi söker dig som är verbal och trivs med att skapa nya kontakter samt erbjuder och ger ett bra service. DLS behöver MINST 2-anställda i varje LÄN i hela...Läs Mer
lediga-arbeten-se-012.Säljare till DLS nedan unika utbildningar såsom:  A.Kvinnans ansvar för kommande Generation. B.Hur skall jag: Tala sanningen - Ta emot sanningen–Erkänna sanningen.   C.Hur skall utföras kontroller på en utvald partners förflutna.  D.Kärlek eller endast Hormon rubbningar eller lurendrejeri. E.Familjens konflikter och Otrohets misstankar samt svek.  F.Företags...Läs Mer
lediga-arbeten-se-03I SVERIGE FINNS ARBETET men DET SAKNAS MÄNNISKOR som vill ARBETA. LÄS NOGA:  Vetenskapsmän har för längre sen fastställt, att människor som intensiv och ofta lyssnar på MUSIK, skadar minneshormon samt kroppsfunktionshormon. Människor som har skadat minneshormon, tappar minne, de har svårt med inlärningen, de har svårt att tänka och koncentrera sig i arbete i skolan,...Läs Mer